=

Webshop

  • De bloemen verschillen in grootte en gewicht door de seizoenen heen. Dit zijn gemiddelde stuks indicaties. De bakjes zullen altijd goed gevuld zijn.
  • Al onze bloemen worden in de volle grond en/of in de kas in Nederland schoon geteeld. Je hoeft de bloemen dus niet te wassen. Lekker biologisch dus.
  • De beschikbaarheid is onder voorbehoud, we zijn weersafhankelijk.

Bestelprocedure:

Via de webshop www.bloombites.nl/webshop kan je de hele week, maar uiterlijk dinsdag voor 11.00 uur, je kleine bestellingen plaatsen (max 3 kleine doosjes). Deze worden dan woensdag vers geplukt en per brievenbuspost verzonden. Donderdag heb je de bestelling dan in je brievenbus. Let op: we verzenden dus alleen op woensdagen.

Grotere bestellingen kunnen ook via de webshop worden geplaatst, deze worden dan per pakketpost verzonden. Er moet dan iemand op het adres aanwezig zijn om het pakket aan te nemen. Donderdag heb je de bestelling dan in huis. Maar een mailtje sturen naar info@bloombites.nl mag natuurlijk ook.

Bestellingen met afwijkende bezorgdagen (dus niet op donderdag) kunnen per email worden gedaan. Ook speciale/grotere bestellingen voor een datum verderop in het seizoen graag per email. Voor vaste wekelijkse lijnen zijn er verschillende mogelijkheden.

Voor alle bestellingen geldt: Bestel op tijd, dan hebben wij ook genoeg tijd om de mooiste en lekkerste bloemen voor je te plukken.

Bewaar de Bloombites direct in de koelkast tussen de 4 - 8 graden.